Gevelsteiger

ideaal voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden


Professionele oplossing voor werkzaamheden met een langdurig karakter, waarbij meerdere vaklieden van dezelfde steiger gebruik kunnen maken. Uitermate geschikt voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, zoals schilderwerk, stucwerk, etc.

De gevelsteiger heeft een vloerbreedte van 60 cm. Door de open frames is doorloop rondom de gehele gevel mogelijk, waarbij de ladderopgangen het mogelijk maken gemakkelijk naar hoger gelegen vloeren te komen.

Gevelsteigers zijn leverbaar in aluminium wat de opbouw vergemakkelijkt en worden tot een hoogte van 24 meter toegepast. Bij grotere hoogtes wordt er gebruik gemaakt van stalen stelramen.

Voordelen
  • maatwerk opbouw
  • goede toegankelijkheid door open karakter
  • leverbaar in alumium en staal
  • vaste doorlopende vloeren

mijnsteiger maakt gebruik van de Layher Blitz gevelsteiger

Kenmerken Layher Blitz
Met weinig standaardonderdelen en schroefloze verbindingen kan eenvoudig en op snelle wijze een uiterst functionele gevelsteiger worden opgebouwd. De veelzijdige inzetbaarheid en de zeer snelle (de)montage maken de Blitzsteiger een zeer populaire steiger. Met de diverse vloeren en vele accessoires kan de steiger afgestemd worden op iedere situatie. Vanwege de breedte van 0.73m zeer geschikt voor werk in de binnenstad. Ook leverbaar in aluminium daardoor nog handzamer voor op grote hoogtes. Doorwerkmogelijkheden door toepassing van steigerkappen. Grote stabiliteit vloerbelasting tot 200kg/m2. Alle vloeren zijn beveiligd/voorzien van dubbele leuningen. Zeer geschikt voor schilderen, voegen, stukadoren en gevelreiniging.

Offerte
Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte vult u het maatwerk-formulier in. Of maak alvast een berekening met onze gevelsteiger-calculator.

Naar de calculator

Maatwerk

* verplicht veld

WERKADRESCopyright © 2024, mijnsteiger b.v., Alle rechten voorbehouden.