035 523 87 17

Rolsteiger

Mijnsteiger.nl is een online verhuurservice en webshop voor rolsteigers en kamersteigers, speciaal voor de particulier en het MKB in het Gooi en omstreken.

MIJNSTEIGER.NL IS GEGARANDEERD DE GOEDKOOPSTE EN LEVERT UIT VOORRAAD.

Via mijnsteiger.nl vindt de particulier of de zelfstandige ondernemer online snel en gemakkelijk een rolsteiger die binnen 24 uur kan worden geleverd.
Mijnsteiger.nl onderscheidt zich op prijs, snelle levering en flexibiliteit.
Ons werkgebied omvat niet alleen 't Gooi (Bussum, Naarden, Huizen, Laren, Hilversum, Blaricum) , Amersfoort, Utrecht en Flevoland, maar uiteraard ook daarbuiten.


Bij www.mijnsteiger.nl kunt u als particulier voor het schilderen van uw huis of dakkapel eenvoudig online uw rolsteiger of kamersteiger huren. Maar ook voor u als zelfstandig ondernemer is het mogelijk snel en eenvoudig een rolsteiger te reserveren. Vandaag besteld, morgen in huis. mijnsteiger.nl onderscheidt zich op prijs, snelle levering en flexibiliteit. De rolsteigers kunt u zelf of door ons laten opbouwen. 

De kosten zijn volledig transparant. Met enkele muisklikken wordt de offerte online getoond. mijnsteiger.nl kiest er bewust voor duidelijk te specificeren wat de bijkomende kosten zoals transport- en eventuele montagekosten zijn, zodat u vooraf altijd precies weet waar u aan toe bent.