Keuring rolsteigers

Als landelijke ondergrens heeft de Arbo ingesteld dat een ieder die in het bezit is van een rolsteiger en deze professioneel gebruikt deze periodiek moet laten keuren met een minimale ondergrens van een keer per jaar, bij intensief gebruik en bij twijfel over de deugdelijkheid adviseren zij om dit zelfs vaker te laten doen. Eenieder die in het bezit is van een VCA diploma wordt geacht om dit zelf in te schatten en tijdig te handelen.
Dit geldt ook voor de zzp'er, veelal wordt gedacht dat een ZZP'er eigen baas is en dat om die reden niet hoeft, dit is onjuist. De klant is je opdrachtgever (baas) en derhalve heb je met een andere wet en regelgeving te maken dan vaak wordt gedacht.

Wij verzorgen rolsteiger keuringen bij ons in de werkplaats of op een door u aangegeven locatie.
Wij stellen een aantal voorwaarden aan de werkplek die ook voor de klant in het voordeel zijn om de kosten van een dergelijke keuring te beperken.

Bent u benieuwd naar de kosten van een rolsteiger keuring en wilt u weten hoe het in zijn werk gaat neemt u dan gerust vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.
 

Vervanging van onderdelen

Wanneer bepaalde onderdelen van uw rolsteiger niet meer mee kunnen omdat ze niet door de keuring komen kan het voorkomen dat u uw steiger niet meer veilig op kunt bouwen en onderdelen bij moet hebben. Wij hebben van alle merken reserve onderdelen zoals frames, schoren, platforms en wielen. Op die manier houdt u uw steiger een uniform systeem. Wanneer u nieuwe onderdelen wilt hebben kunnen wij die uiteraard ook bij leveren.
Wilt u een offerte op maat voor een rolsteiger keuring op locatie neemt u dan contact met ons op.Copyright © 2024, mijnsteiger b.v., Alle rechten voorbehouden.